Showing posts with label Current affairs of 2012. Show all posts
Showing posts with label Current affairs of 2012. Show all posts

Saturday, 20 October 2012

Current affairs 2012

Current Affairs 2012 For All Competitive Exams

1. The World’s Youngest MCP and CCNA, who has exceptionally highest IQ in the world ? 
Ans. Vishalini

2. Name the Pakistani cricketer who was released from jail because of good behaviour after serving half of his 6 month sentence. 
Ans. Mohammad Aamer

3. Which author's autobiography release was cancelled at the Kolkata Book Fair? 
Ans. Taslima Nasreen

4. Name the luxury watch collection launched by Seiko Watch India at a price range of Rs.1-5 lakh per piece. 
Ans. Ananta

Monday, 15 October 2012

Current affairs of IBPS


Here Some Important Current Affairs 2012 for IBPS Exam 

1. What are the two countries disputed on Senkaku Islands? 
Ans: Japan and China

2. Which law was annulled by Pakistan’s Supreme Court to protect PM? 
Ans: COCA 2012

3. The reason to suspend Syria from membership is OIC is? 
Ans: The regime to Kill its people

Thursday, 11 October 2012

Recent Current Affairs of 2012


                   Current affairs  2012
1. Name the yesteryear actress who featured in the popular song ‘Ae Meri Zohra Jabeen’ from the film ‘Waqt’who passed away recently.
Ans.
Achala Sachdev passed away at a Pune hospital on April 30, 2012. Achala was 91 year old

2. Where in India, largest solar power plant with an installed capacity of 40 MW started producing electricity?
Ans. Pokhran in Jaisalmer district of Rajasthan

Wednesday, 3 October 2012

Current affairs for bank PO


             Current affairs for bank PO


1.   Wrestler-actor who died recently at the age of 84 ?
Ans  Rustam-E-Hind” Dara Singh  

2.   How is Oscar Pistorius known in the sporting world?
Ans  athlete who would compete in  London Olympics (individual 400 metres and 4 * 400relay)